PARTNERKAPCSOLATAINK KÜLFÖLDÖN

SVÁJC
Szoros szakmai kapcsolatban állunk két svájci ügyvédi irodával Zürichben és Zugban, akiknek szintén a gazdasági jog áll tevékenységük fókuszában. Ennek köszönhetően a gazdasági jog bármely területén azonnal munkakapcsolatot tudunk létesíteni olyan svájci ügyvédkollégával, aki többéves, sokszor évtizedes tapasztalattal rendelkezik az adott jogterületen. Megbízónk igénye szerint német, angol, sőt magyar nyelven is van lehetőség a svájci kollégákkal való kapcsolattartásra.

AUSZTRIA
Több mint 20 éve működünk együtt egy bécsi ügyvédi irodával ausztriai és magyarországi ügyekben. Ez a partnerünk is elsősorban gazdasági jogi ügyekkel foglalkozik, multinacionális cégek, valamint kis- és középvállalkozások megbízásából. Az évtizedes, többszörösen kipróbált partnerkapcsolat következtében ügyfeleink bármilyen ausztriai gazdasági jogi ügyébe azonnal be tudunk vonni tapasztalt bécsi ügyvédkollégát.

PARTNERKAPCSOLATAINK MAGYARORSZÁGON

DR. BÉRES ZOLTÁN ügyvéd

Az egyetem elvégzése után irodánkban kezdte el pályafutását, és itt szerezte meg az önálló iroda alapításához szükséges szakmai tapasztalatát. Ő is a gazdasági jog területén dolgozik, és több közös ügyben a lehető legszorosabb együttműködésben végezzük el az ügyvédi feladatokat.

Elérhetőségei:

H-1022 Budapest, Bogár utca 11/b.

M:   +36 30 989-8263

E-mail: zberes@hu.inter.net

SZAKMÁN ÁTÍVELŐ PARTNERKAPCSOLATOK
Gazdasági jogi ügyekben sokszor előfordul, hogy egy ügyben a jogi munka mellett speciális szakértelemre van szükség (pl. könyvelés, adótanácsadás, beruházási tanácsadás stb.). Kiterjedt és bevált partnerkapcsolataink révén rövid időn belül be tudunk vonni egy, az adott feladat elvégzéséhez szükséges szakértőt.

angolnémet